diumenge, 24 de setembre del 2017

> “En una galàxia poc llunyana”, finalista als IX Premis Ictineu



Per tercer cop en els nous anys d’existència dels Premis Ictineu he aconseguit que un dels meus relats publicats figuri entre els finalistes de la segona ronda de deliberacions en la categoria de millor relat fantàstic escrit en català. És tot un plaer veure En una galàxia poc llunyana (relacions simbiòtiques disfuncionals), relat bizarro inclòs en l’antologia Històries de les Terres Albes i altres relats fantàstics, Edicions SECC, octubre de 2016, al costat del d’autors admirats com són Antoni Munné-Jordà, Carme Torras o Hugo Camacho (que aconsegueix doblet amb dos relats).

El llistat de finalistes és el següent:
Els meus últims instants a Innsmouth, d’Hugo Camacho - Catarsi 18.
Transcomunicació bovina, d’Hugo Camacho - Històries de les Terres Albes i altres relats fantàstics, Edicions SECC.
Dins la fosca, d’Antoni Munné-Jordà - Catarsi 19.
L’indigent, de Carme Torras - Deu relats ecofuturistes, editorial Males Herbes.
Sirenes, d’en Óscar Martínez - Catarsi 18.
En una galàxia poc llunyana, d’en Sergi G. Oset - Històries de les Terres Albes i altres relats fantàstics, Edicions SECC.

En aquesta segona ronda de votacions (que es va encetar el passat 17 de setembre) i que finalitza el primer de novembre, els vots es comptabilitzaran al 50% per qualsevol persona que vulgui votar i l’altre 50% per un jurat escollit per a cada categoria.
Els guanyadors de les diverses categories es faran públics el primer de novembre tot coincidint amb la celebració de la CATCON el vint-i-cinc de novembre a Vilanova i La Geltrú.

Aquí us deixo l’enllaç a la pàgina de la Societat Catalana de Ciència-ficció i Fantasia on us podeu descarregar el formulari de vot.

En aquest enllaç accedireu a Lektu on, per només dos euros, us podeu descarregar Històries de les Terres Albes i altres relats fantàstics.