divendres, 25 d’octubre del 2013

> Booktrailer: Estudi en vermell sang” – Paràsits mentals



Segon dels microrelats inclosos a "Paràsits Mentals" que penjo en format booktrailer sota realització i composició musical a càrrec de Núria Claverol i Català.
En aquesta ocasió un petit homenatge, pervers, al gènere negre de tall clàssic conreat per autors com Conan Doyle, Simenon o Agatha Christie.
Els primers apunts per “Estudi en vermell sang” van sorgir mentre seguia “Agatha Crhistie's Poirot”, la sèrie de la BBC on el sublim actor David Suchet dona vida a l’investigador belga creat per la ploma de Christie.

A cada lectura en públic (i també en aquest post), sempre dedico aquesta microficció a la professora Anna Maria Villalonga, autora del pròleg de “Paràsits Mentals” i que acaba de publicar el (molt recomanable i sorprenent) llibre d’entrevistes amb autors catalans de novel·la negra “Les veus del crim”.

Que vagi de gust! ^_^

4 comentaris:

Unknown ha dit...

Un relat molt interessant. S'assembla una mica a Assassinat a l'Orient Express de la mateixa Agatha Christie. De nou felicitats per els 4 anys al blog.
Edgar

Anna Maria Villalonga ha dit...

No tinc paraulas. Ni pel teu constant agraïment, immerescut, ni pel preciós i precís book tráiler, ni per la mùsica espectacular de la Núria.
És genial!

Shaudin Melgar-Foraster ha dit...

Molt bo! I amb la música encara millor. Enhorabona Sergi i Núria!

sergi g. oset ha dit...

Edgar: Sí, cercava per aquest relat una atmosfera semblant, però capgirant el final. ;)

Anna: celebro que t’agradi. Sense vosaltres “Paràsits”, no hauria estat el mateix.

Shaudin: gràcies! Una abraçada. ^_^