dissabte, 28 de setembre del 2013

> "Komplekse Sykepleier" d'Aitor Garay

“Komplekse Sykeplier” ja és a la meva tablet.

Aquest passat mes de gener es va celebrar l’entrega dels guardons del I Premi de Relats Pulp Online organitzat per Bloguillibres. El concurs el va guanyar merescudament en Jordi Vladimir, al que ja coneixia per altres concursos i per relació amb l’ARC, però també vaig tenir l’oportunitat de conèixer els altres autors amb els que vaig quedar finalista: en Robert Saborido i l'Aitor Garay, dos interessants autors. El cert és que qualsevol d’ells es podia haver endut el premi amb el relat que va presentar.

L’Aitor, recollint el seu premi de finalista de mans d'en Marc Pastor i Daniel Ausente.

Avui aprofito per parlar-vos d’aquest relat de l’Aitor. I és que ha decidit, encertadament, auto publicar “Kompleske Sykeplier” en format e-book i regalar-nos el mateix per tal que el poguem descarregar i gaudir en qualsevol dispositiu e-reader o mòbil amb tecnologia android.

Del relat, no us en vull desvetllar gaire cosa, és un text distòpic de ciència-ficció amb una bona dosi de suspens, molta acció digna un bon film d’espies i dolents amb ànsies de dominar el món. Les revenges i l’angoixa estan assegurades en un final inesperat i de traca.

Aquí us enllaço el seu blog on podeu descarregar-vos “Komplekse Sykeplier”. Si feu una ullada també trobareu en la pàgina d’aquest escriptor de gènere, doblador i guionista, altres relats seus i un munt de sorpreses.

Una última advertència sobre l’Aitor (per possibles filies i fòbies): al igual que jo, és posiciona com seguidor a mort de la saga clàssica “Planet of the Apes”. :P