dissabte, 8 de juny del 2013

> Epíleg de les conseqüències dels plaers inesperats d’una tarda de pluja.

“Mil milions de llamps I trons!”, que deia el Capità barbut.
Com cada tarda de dissabte que em visita la tempesta, el post: “plaers inesperats d’una tarda de pluja” s’actualitza. Aquest cop és per anunciar que el proper divendres dia 14 es donarà a conèixer davant del públic la revista: “Antes todo esto era campo”.
Aquest esdeveniment és conseqüència i hereu del cabaret literari que organitza el col·lectiu Gilles de Rai cada dijous al Rai Art de carrer Corders 12 de Barcelona. El cabaret literari ha completat la seva segona temporada de vida i per celebrar-ho els organitzadors i diversos dels autors que han passat per la sala (entre els que em conto) han decidit, peti qui peti, engegar el projecte de crear una revista literària. La mateixa, s’ha finançat amb els diners obtinguts al llarg de la temporada amb els sopars que s’oferien a les actuacions del cabaret. La venda d’aquest primer número ha de servir per poder tirar endavant els següents exemplars.

Així doncs aquest divendres farem la presentació de la revista. Els autors que participem oferirem una lectura d’alguns dels nostres relats. La entrada és gratuïta i per descomptat esteu tots convidats.
Ens veiem al Rai! ^_^