diumenge, 19 de maig del 2013

> La Meva Perdició als Premis Ictineu 2013.

Tinc el plaer d’anunciar-vos que alguns dels meus relats de gènere publicats al llarg de l’any 2012 opten com a nominats a la Cinquena edició dels Premis Ictineu 2013, en la categoria de millor relat original en català.
És el primer cop que el meu treball opta a aquest premi literari, i ho faig amb cinc relats publicats en dues revistes i un llibre.
El certamen inclou una primera votació popular que finalitza el dia 31 d’agost. Els autors que superin la primera ronda seran els finalistes del premi, que posteriorment escollirà un jurat.
En el següent enllaç trobaràs la pàgina del V Premi Ictineu. A la mateixa, hi ha un llistat amb els candidats de cada categoria (novel·la original en català, relat original en català, novel·la traduïda al català, i relat traduït al català), i el formulari per enviar les votacions. Simplement has de posar els teus preferits i enviar el document a una adreça de correu electrònic del premi.

V Premi Ictineu 2013, categoria “Millor conte escrit en Català”.

A continuació adjunto la relació dels relats amb els que participo i un enllaç on els podràs llegir. Si creus que algun d’aquests contes mereix lluitar per figurar a la final, et convido a votar-lo.
-“Alfa i Omega”, editorial Bubok, 2012.
-“El secret paorós de l’Eijafjöll”, publicat a la revista “Catarsi”, número 8.
-“Els devoradors de lletres”, publicat a la revista “La Lluna en un Cove”, número 39.
-“Holocaust, la utopia de Frenken Jonhsen”, publicat a la revista “Catarsi”, número 8.
-“Horror al túnel de La Mànega”, publicat a la revista “La Lluna en un Cove”, número 38.

5 comentaris:

Montse ha dit...

Eiii, molt bé, no? Que guanyis! T'ho mereixes!!!

zel ha dit...

A llegir doncs!

Elfreelang ha dit...

ara mateix aniré a votar! de fet passi el que passi ja has guanyat ! sort!

◊ dissident ◊ ha dit...

Molta sort!!!

Unknown ha dit...

Que tinguis moltíssima sort! Almenys segur que tens un lloc entre els finalistes, sinó guanyes. Ja tens el meu vot garantitzat d'Alfa i Omega i també amb el dels devoradors de lletres, em va encantar!