dilluns, 8 d’abril del 2013

> Publicació de "Antígua Vamurta (saga completa)" d'Igor Kutuzov.



(Antígua Vamurta (saga completa)

El precedent.

Un (no tan llunyà) tretze d’octubre de 2011 vaig tenir l’oportunitat d’assistir a la presentació a La Casa del Llibre de “Antígua Vamurta”, la primera part de les aventures de personatges com Serlan, Sara o Dasteo, embrancats en uns fets que sacsejaven la seva existència, assistint a l’enfonsament del seu món perfectament ordenat. La fi d’una època i un estil de vida que donava pas a la recerca per la supervivència immediata en un nou entorn hostil com a única fita diària enmig de les relacions enfrontades dels homes grisos, els homes vermells i els murrians, i rodejats d’essers màgics i perillosos com els sufons o els majestuosos sircads.



(Antígua Vamurta I, ara ja objecte de col·leccionisme ^_^)

Antígua Vamurta (saga completa).

Dons bé, l’Igor Kutuzov ens presenta ara la continuació i finalització d’aquesta obra èpica de fantasia heroica amb un imaginari propi que veu dels seus amplis coneixement històrics, i ho fa en un volum que aplega, en e-book i en format paper, la primera i segona part de la saga. En aquests setze mesos han succeït moltes coses, algunes tan convulses com les que pateixen els personatges de Vamurta. Potser la més significativa és el tancament sobtat de la editorial “Grupo Ajec”, que es va encarregar de la publicació de la primera part de Vamurta. Però aquests contratemps, que potser per un altre autor menys obstinat que l’Igor, haguessin comportat la renúncia a veure publicat el seu treball, el van portar a apostar per fer una auto edició de la mateixa. Lluny de donar-se per vençut, i fervent creient de la força de la seva criatura, ens a ofert al mateix temps un magnífic regal: la publicació d’aquesta extensa obra en un únic volum, i tot s’ha de dir, amb una qualitat que no ha d’envejar res al d’una editorial a l’ús, i a un preu del tot competitiu.



La recomanació.

Vuit-centes pàgines plenes d’amor, venjances, traïcions, amistats inesperades i descobriments insospitats, i tot embolcallat amb un llenguatge personal que demostra l’amor de l’autor per la literatura. No hi ha excuses per no acostar-se a aquest univers que traspua màgia i aventures.
Un llibre adient per totes les edats, pels amants de Conrad, Salgari, Stevenson, Dumas però també de Tolkien, Martin o Rothfuss.

Podeu trobar més informació de “Antígua Vamurta (saga completa)” al mateix blog d'Antígua Vamurta.

Enllaç a Amazon per comprar l’e-book.

Enllaç a Amazon per comprar el llibre en format paper.

L’Autor.

Igor Kutuzov era fins ara l’alies o el nom de guerra literari de Lluís Viñas Marcus, l’autor Gracienc que ha publicat entre d’altres el poemari en català “4 Patis” o el recull de relats curts “37 relatos para leer cuando estes muerto”. Ara sembla que l’Igor deixarà pas i protagonisme al Lluís, i només el futur ens dirà quin gir farà la seva producció literària. Jo l’esperaré amb delit i molta curiositat, mentre descobreixo com finalitza “Antígua Vamurta”.

3 comentaris:

Edicions Secc ha dit...

Bona recomanació

◊ dissident ◊ ha dit...

Estimat Sergi, jo també espere amb gana quina serà la nova "criatura" del Lluís.

Salutacions!

Igor ha dit...

ostres, dius coses de les que no n'era del tot conscient. Moltíssimes gràcies per l'entrada i per l'alè. Saber que hi ha gent que ha estimat el primer llibre és allò que em va donar forces pel segon.
(molt guapes les fotos. Marca de la casa).
Salut.