dimarts, 28 de juny del 2011

> Sex Bomb! - pel bloc Relats Conjunts (Home de Vitruvi)


(foto baixada d'Internet)


January Jackson seguia l'espurnejant fil de llum amb els ulls oberts. El llamp atrapat per l'antena al damunt de la torre recorria els cables d'alt voltatge a velocitat vertiginosa. El filament de les vàlvules crepitaven, socarrimant transistors i díodes fins carregar els elèctrodes connectats al cos inert. Aquest, nu damunt el taulell d'acer, es convulsionava de manera descontrolada, com un possés.

—Viu!, viu! —udolava Frau Sommer Von Rothstein per damunt del brogit de la tempesta.
La doctora, els ulls injectats en sang, manipulava amb violència els comandaments de la complexa maquinària amb una única determinació: insuflar una espurna de vida en aquella titella desmanegada, pasterada de braços i cames.

BRAOMMM!!!! —un seguit d'explosions van desencadenar-se pel laboratori, provocant incendis descontrolats i la fallida elèctrica. January i la doctora corrien d'un lloc a l'altre sufocant els focs entre un fum tòxic i espès que cremava la gola. Després d'obrir els finestrals gòtics van aconseguir engegar el transformador d'emergència i les làmpades van tornar a il·luminar l'estança de pedra.

Bocabadada, January estirava la màniga de la bata de Von Rothstein, mentre aquesta es girava en la direcció que assenyalava la seva deixeble.

L'ésser musculat es movia, era cert. Movia els dits de les vuit extremitats. ¿I que era allò, sinó una graponera però prometedora erecció? Les dues dones es van agafar les mans meravellades, amb llàgrimes als ulls.

«Podreix-te d'enveja Dr. Frank-N-Furter», deien els ulls de la Von Rothstein.
«Vull posseir-lo, haig de ser la primera en tastar-lo», deien els de la Jackson, somiant jeure entre els seus múltiples braços.

I juntes, tremolant d'emoció, s'atansaven a la criatura de proporcions perfectes, músculs daurats, els trets facials de Heath Ledger, i un cervell en blanc, com una pissarra neta, creada per omplir-la amb els desitjos i necessitats d'aquelles dues pioneres de la ciència.


El bloc Relats Conjunts, proposa fer una narració a partir d'aquesta fotografia.
Us deixo l'enllaç amb els relats dels participants:
Home de Vitruvi




14 comentaris:

Quadern de mots ha dit...

Sex Boom!!! si en Da Vinci aixequés el cap! Bona relat

Pilar ha dit...

M'ha encantat aquest nou Frankestein!

Igor ha dit...

Òstia, un realt de gènere capgirat del tot. Boinísssim i divertit el final. Les dues dones de ciència (sempre s'imaginen serioses i tot això...) al.lucinades, ennbogides, per l'home perfecte amb el cervell en blanc. AAAhhh,

jpmerch ha dit...

La que se li ve damunt a aquest home...

Unknown ha dit...

Tot i que ben segur, les dues doctores no tenen el mateix sex-appeal que l'inimitable Frank-N-Furter, la seva creació ha estat superior!!!

fantàstic i molt divertit relat
MUAKY

McAbeu ha dit...

Potser si que l'única manera d'aconseguir l'home (o la dona) perfectes és fer-te'l tu mateix, però jo penso que hi ha imperfeccions que no estan gens malament. Molt bon relat!!

◊ dissident ◊ ha dit...

Trobe que aquestes senyores són una mica... fresques, però clar, davant d'un ésser així no m'extranya.

Una abraçada, Sergi

Carme Rosanas ha dit...

Oooh! quin relat de ciència ficció! Quines dones, tu!

lisebe ha dit...

Wow !!! Quin relat noi !!! aquestes dones de ciència ficció amb la criatura de proporcions majuscules.... no vull ni pensar-ho.. umm

Salutacions

Rafel ha dit...

Ostres el Frankenstein, però en guaperes.

montse ha dit...

Un relat fictici i bo.

Laura T. Marcel ha dit...

Quedava trobar la mesura i la proporció perfecta de determinat apendix. I ja veus que el van aconseguir. Quin morbo!

kweilan ha dit...

Molt divertit

Elfreelang ha dit...

Boníssim!