dimarts, 6 d’abril del 2010

> La mort d'en Pat Jennings. Capítol 4.



Assegut en una de les petites taules del “Dragon Lady”, Waylon fumava una cigarreta darrera l'altre, apurant l'ampolla de bourbon que tenia davant. Cada cop que omplia el petit got, l'aixecava en alt. - Per tu, Pat. I el tirava coll avall d'un sol glop. En un segon pla, seguia l'actuació de la Mae Lin, acompanyada com cada nit al piano pel Rick, l'amo del local. Interpretava“Misty” amb la mateixa tristesa que la gran Ella Fitgerald. Aquesta nit era més dolorós. Tot i que la cara d'en Waylon era una mascara de cera, els ulls vidriosos traicionaven la aparent calma.
La Mae es va asseure al seu costat. Tenia un descans de 10 minuts. No va tocar la copa de xampany francès de la taula. Preciosa amb el seu vestit de setí blau i flors brodades de cirerer, amb un tall lateral. Els harmoniosos trets orientals de la Mae, l'escrutaven.
- Rei, que fas aquí encara?. Li va passar la mà, entre els cabells, revoltant-li. - No et torturis més. La Mae va fer una llarga pipada del broquet de marfil, on fumava els seus cigars.
- Avui li diré al Rick que surto abans i passaré per casa a fer-te companyia. Demà és l'enterrament. Tens que descansar.
- Els trobaré Mae, encara que sigui l'últim que faci en la meva fastigosa vida, trobaré als que van matar en Pat i acabaré amb ells.
- Ho sé rei, ho sé. La Mae el va mirar entristida, mentre marxava.

Resum dels capítols anteriors.

Desprès de matar en Pat Jennings, la Mandy Clark es reuneix amb el temut Michael Wong. Mandy pensa que està en pau amb Wong i que li tornarà el Frank, la seva parella, i podran marxar junts, però és traicionada.




4 comentaris:

Unknown ha dit...

uuoooohhhhh!!!!!

Ada ha dit...

Fantàstica sèrie la que estàs escrivint! (i gràcies per posar un resum dels capítols anteriors, està molt bé). La música... genial, totalment de l'estil que acompanyaria una situació com aquesta. Per cert, on és el Dragon Lady? M'agradaria anar a un lloc com aquest! ;-)

El veí de dalt ha dit...

Molt bé, mestre! Però necessitaria un email vostre per a les HV!

ricderiure ha dit...

es prepara una guerra!

però aquest que beu tant ja podrà amb el patejador de caps?